Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Onderwater shoot

Onderwater fotoshoot

De Costa Smeralda staat bekend om het prachtige zeewater en is daarom een ideale locatie voor onderwatershoots. Bij voldoende animo kunnen wij een boot huren om de prachtige stranden van La Madelenna te ontdekken, maar in principe doen wij de shoot op een strand die steevast in de top-10 van mooiste stranden van Sardinië staat. Vanaf de parkeerplaats is het 10 minuten lopen over kronkelende paadjes. Het strandje is idyllisch gelegen en vanaf het strand is het maar een klein eindje zwemmen voordat het zo’n 5 meter diep is en ideaal voor de fotografie.

Kleding waarin je je onderwater vrij kunt bewegen is een must. Losse jurken zijn vooral erg mooi onderwater. Vanzelfsprekend moet je goed kunnen zwemmen. Om tussendoor uit te rusten kunnen wij een opblaasligbed oid meenemen.

De fotografie wordt gedaan met dezelfde camera als waar wij al onze fotografie mee doen, een full-frame Canon 5D met groothoeklens. Deze set wordt beschermd door een Ewa-Marine omhulsel. Door het heldere water is flitslicht niet nodig en je ziet de kleuren en contrast veranderen wanneer je in een andere richting fotografeert. Met de zon mee zie je diepere kleuren en meer contrast. Schiet je richting de zon, dan wordt het dromeriger en ontstaan lichtbanen in het water.
[village_button link=”/aanmelden”]Aanmelden voor een shoot in Sardinië[/village_button]
Alle foto’s op deze pagina zijn door ons gemaakt bij bovengenoemde strand en in dezelfde periode van het jaar.