Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us
 

Over ons

Even voorstellen

Studio 78A

Studio 78A is een fotostudio opgericht door Sjoerd Banga en is gevestigd in Meppel.

De studio is het beginpunt van vele creatieve fotoshoots. Dit kan zijn in de studio maar ook op diverse locaties.

Bij ons ben je verzekerd van bijzondere foto’s, gemaakt met veel gevoel. Doordat er bij iedere fotoshoot weer opnieuw wordt nagedacht over bijzondere locaties, speciale concepten en nieuwe invalshoeken, zijn jouw foto’s altijd uniek.

Vera Wapstra

Ik ben Vera Wapstra, opgegroeid tussen de groene weilanden en vele meren van Friesland. Ik heb Sjoerd Banga in 2016 ontmoet tijdens mijn stage. Mede door mijn stage bij Up North en Sjoerd ben ik verliefd geworden op fotograferen.

Het moment dat je door de lens kijkt, je ziet dat perfecte plaatje en je weet dat je hem hebt. Daar doe je het voor! Het vastleggen van juist dat moment. Fotografie creëert een eigen werkelijkheid, soms door op een andere manier naar mensen en dingen te kijken. 

Sjoerd Banga

Mijn liefde voor fotografie komt voort uit ons filmwerk en die projecten hebben ook een grote invloed op de manier hoe ik fotografeer. Mijn stijl is persoonlijk en écht; ik wil dat je jezelf terugziet in de foto. Daarnaast experimenteer ik graag, maar ook daarbij gaat het om de ervaring en de fun-factor. Mijn persoonlijke website heet sjoerdbanga.nl. Commercieel werk doe ik voor Banganimation en Up North.

Sjoerd Banga

Mijn liefde voor fotografie komt voort uit ons filmwerk en die projecten hebben ook een grote invloed op de manier hoe ik fotografeer. Mijn stijl is persoonlijk en écht; ik wil dat je jezelf terugziet in de foto. Daarnaast experimenteer ik graag, maar ook daarbij gaat het om de ervaring en de fun-factor. Mijn persoonlijke website heet sjoerdbanga.nl. Commercieel werk doe ik voor Banganimation en Up North.

Lianne Veenstra

Ik ben Lianne, geboren en opgegroeid in hartje Friesland, en nu woonachtig in het mooie Parijs. Film, fotografie en reizen zijn mijn passie. Zolang ik mij kan herinneren neem ik een camera mee in mijn tas om zoveel mogelijk beelden van mooie momenten vast te leggen. In november 2015 deed ik mijn eerste fotoshoot bij Studio 78A en vanaf maart 2017 maak ik deel uit van dit fantastische team. Ik werk graag mee aan fotoprojecten en wil nog veel meer leren over fotografie en verschillende technieken. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om zelf voor de camera te staan en te experimenteren met stijlen en poses.

Andere professionals

Soms werken we samen met anderen,  zoals bloemstylisten, visagisten, haarstylisten. Met elkaar proberen we een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten. Niet altijd voor een opdracht, maar soms ook omdat we het zelf gaaf vinden om te doen.

Andere professionals

Soms werken we samen met anderen,  zoals bloemstylisten, visagisten, haarstylisten. Met elkaar proberen we een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten. Niet altijd voor een opdracht, maar soms ook omdat we het zelf gaaf vinden om te doen.