Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us
 

Over ons

Even voorstellen

Studio 78A

Studio 78A is een fotostudio opgericht door Sjoerd Banga en is gevestigd in Meppel.

De studio is het beginpunt van vele creatieve fotoshoots. Dit kan zijn in de studio maar ook op diverse locaties.

Bij ons ben je verzekerd van bijzondere foto’s, gemaakt met veel gevoel. Doordat er bij iedere fotoshoot weer opnieuw wordt nagedacht over bijzondere locaties, speciale concepten en nieuwe invalshoeken, zijn jouw foto’s altijd uniek.

Sjoerd Banga

Na een goed carrière in de ICT heb ik mijn baan opgezegd en ben ik mijn creative avonturen begonnen als hoofd fotograaf van Studio 78a.

Vera Wapstra

Ik ben Vera Wapstra, opgegroeid tussen de de groene weilanden en vele meren van Friesland. Ik heb Sjoerd Banga in 2016 ontmoet tijdens mijn stage. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in film en fotografie. Bij Sjoerd Banga en Studio 78A heb ik mij hierin verder kunnen ontwikkelen. Vanaf 2018 maak ik onderdeel uit van het team van Studio 78a. 

Andere professionals

Soms werken we samen met anderen,  zoals bloemstylisten, visagisten, haarstylisten. Met elkaar proberen we een zo’n mooi mogelijk resultaat neer te zetten. Niet altijd voor een opdracht, maar soms ook omdat we het zelf gaaf vinden om te doen