Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Beach shoot

Beach shoot

Who doesn’t love the beach?

Sardinië, Costa Smeralda en het eiland La Maddalena, staan bekend om hun betoverende stranden. Stranden en zeewater van een schoonheid waar zelfs het Caribisch gebied niet aan kan tippen volgens velen. Ook wij hebben deze prachtige stranden ontdekt bij onze vorige verblijven Sardinië. Naast de prachtige rots- en onderwaterlocaties willen we dit jaar dan ook niets liever dan het verzorgen van een bijzondere beach shoot. De stranden zijn geschikt voor een romantische love shoot, een fashion shoot voor mooie jurken, knitwear of badkleding, maar ook ‘gewoon’ voor een mooie shoot van jezelf. In het daglicht en avondlicht, op het strand en in de branding, zelfs in zwart-wit; Sardinië is de perfecte locatie voor het maken van professionele strand foto’s.
We hebben zelf nog niet eerder een shoot gedaan op deze mooie stranden, wel kennen we de locaties als geen ander en hebben wij de kwaliteiten in huis om écht bijzondere foto’s te maken. Ga jij met ons mee naar Sardinië?
                               
We hopen je alvast warm te kunnen maken met mooie voorbeelden van beach shoots gevonden op Pinterest, verzameld op onze Pinterest bord ‘Sardinië Beach shoot’.