Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Lianne

Lianne

Mijn naam is Lianne Veenstra, 24 jaar, onlangs afgestudeerd in Film Studies binnen de opleiding Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen en het achternichtje van Sjoerd. Ik heb een grote passie voor film, reizen, Parijs, Italië en fotografie (yes, it’s all in the family). Al sinds ik me kan herinneren gaat er tijdens de vakanties een camera mee in mijn tas, zodat ik zoveel mogelijk mooie omgevingen en momenten op foto kan vastleggen.

In november 2015 maakte ik bij Up North mijn eerste fotoshoot mee als model, wat voor mij in het begin erg spannend en nogal wennen was. Ik heb zelf mogen ervaren dat je je snel op je gemak voelt bij hen en kwam er ook achter dat het fotograferen van mensen ontzettend leuk is.

Sinds 1 maart 2017 ben ik hier aan het werk als “Production, Marketing and Communication Assistent”. Mijn taak is om de marketing, branding en (online) communicatie van Studio 78A te verzorgen. Verder regel ik samen met Sjoerd alles rondom fotoshoots bij Studio 78A, assisteer ik bij filmproducties en ondersteun ik verschillende projecten.

Zelf fotografeer ik vooral cityscapes, architectuur, interieurs en uitzichten. Wat ik hier wil leren, is hoe je mensen zo mooi mogelijk op de foto krijgt waarbij ook hun persoonlijkheid en emoties het beste naar voren komen. Werken bij Up North geeft mij de gelegenheid om mij de fotografietechnieken en de fotobewerkingsprogramma’s Lightroom en Photoshop eigen te maken. Het is fijn dat mijn interesses zo goed passen bij het bedrijf en dat ik mijn creativiteit hierin kan uiten.

Wie weet zien we elkaar binnenkort bij Studio 78A voor een bijzondere shoot.

In mijn favoriete stad: Paris (Montmartre)

Post a Comment