Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us
 

Ellis’s boudoir shoot

“Als ik ooit ga trouwen, ga ik een bourdoir shoot doen!”

Ellis’s boudoir shoot

“Als ik ooit ga trouwen, ga ik een bourdoir shoot doen!” Dat was mijn gedachte toen ik 2jr geleden achter het bestaan kwam van een ‘boudoir shoot’ toen mijn vriendin het aan haar man gaf als huwelijks cadeau..

En opeens is het werkelijkheid, ik ga trouwen! Ongeveer twee maanden voor mijn trouwdatum schoot mij die gedachte ineens weer te binnen; ik wou mijn vriend een album geven van een boudoir shoot als we zouden gaan trouwen! Gauw op internet zoeken voor ik achter het net zou vissen haha. Tot ik bij Studio 78A belandde. Hier vernam ik dat de shoots puur, romantisch, sensueel en vooral NIET pornografisch zijn. Dit sprak mij erg aan. Tevens een blog gelezen waardoor ik mij gelijk meer op mijn gemak gesteld voelde. Ik heb contact opgenomen en direct voelde ik mij welkom. Alles ging heel relaxed, gesprekken waren erg leuk en Sjoerd en Vera gaven direct volle aandacht.

Anyway:) De dag zelf: Ik was minder gespannen dan verwacht, maar vond het wel spannend omdat je uit je comfort zone gaat, tegelijk had ik er wel heel veel zin in. Wat prettig was dat er eerst tijd werd genomen om rustig en relaxed te worden, kop koffie drinken, gezellig kletsen, kennis maken.

Tijdens de shoot zelf was ik aan het begin wat ongemakkelijk qua hoe moet ik staan, kijken ed maar voelde mij niet ongemakkelijk om seminaakt voor hen te staan, wat ik wel verwacht had. Sjoerd en Vera laten alles zo soepel en gemakkelijk verlopen, gaan zo gewoon met je om dat je je wel op je gemak móet voelen;) Ik ben zelfs helemaal naakt gegaan, en 70% van de tijd op m’n gemak half naakt rondgestapt. Had mij dat van te voren verteld en ik had je niet geloofd haha.

De uren vlogen voorbij! Ik heb oprecht genoten tijdens de shoot, tussendoor kreeg ik soms een impressie te zien en wauw. Echt sprakeloos. Ze maken oprecht ‘waar’, waar je op hoopt 🙂

Omdat ik over 3 weken al zou gaan trouwen kreeg ik dezelfde week de foto’s al digitaal! Hoe snel is dat! Ik mocht foto’s uitkiezen welke ik in het album wou hebben en op dezelfde dag heeft Sjoerd het ontwerp al gemaakt. (Wil natuurlijk niet zeggen dat dat altijd zo snel kan misschien, maar laat wel zien dat je zo snel het kan geleverd krijgt). Nogmaals. Wauw, sprakeloos. Wat een foto’s.. Ik kan je 100% garanderen; ben je lang/kort/gezet/dun/jong/oud noem maar op, het maakt helemaal niks uit, door Sjoerd en Vera ga jij zien dat je prachtig bent en daar trots op mag zijn

Lieve groet,

Ellis

No Comments

Post a Comment