Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Boudoir Noir

Boudoir Noir Weekend

In het weekend van 15 t/m 18 maart richten wij een bijzondere locatie in voor Boudoir Noir shoots. Dit is een shoot waarin we het mooiste van jou in beeld brengen in prachtige donkere/zwarte lingerie. Dat weekend hebben voor de shoot alles al klaarstaan, zodat we vrijwel meteen kunnen beginnen.

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt in de betreffende ruimtes.

Er is ter plekke een ruimte waar je je rustig kunt voorbereiden. Wij nemen vooraf rustig met je door wat we gaan doen. We lopen alle mogelijkheden langs en op basis daarvan kun je aangeven welke scenes je het mooist vindt om te doen. Vervolgens nemen wij ongeveer een uur de tijd voor de shoot. Er zijn ook 2 bluetooth speakers zodat je je eigen playlist/muziek kunt afspelen.

We proberen een sfeer neer te zetten waardoor jij je comfortabel en op je gemak voelt. Zo maken we smaakvolle, sensuele foto’s in een bijzondere setting. De fotografie wordt door Sjoerd Banga gedaan en Vera Wapstra assisteert.

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt in de betreffende ruimtes.

Tips voor de shoot
Voor een fotoshoot als deze is het belangrijk dat je als je naar de studio gaat kleding aan hebt die lekker en niet te strak zit en waar je je prettig in voelt (een joggingpak is bijvoorbeeld ideaal). Draag in ieder geval geen kleding die afdrukken op de huid achterlaat, zoals een bh, strakke slip, sokken of een spijkerbroek. Het kan soms een half tot heel uur duren voordat afdrukken verdwijnen.

Wat neem je mee
Het is een boudoir noir shoot, dus neem je zelf mooie donkere/zwarte lingerie mee. Op de studio zijn desgewenst wel accessoires aanwezig die je kunt gebruiken. Daarnaast doen een paar mooie hoge hakken het altijd goed bij met name staande poses.

Neem daarnaast vooral ook iets mee wat je snel aan/uit kunt trekken tussen de verschillende scènes in. Denk daarbij aan een badjas die je lekker warm houdt en pantoffels/slippers waar je gemakkelijk in en uit kunt stappen.

Make-up en haar
Je kunt je eigen make-up doen. Dit kun je ook op de studio aanbrengen, waarbij we je een beetje kunnen adviseren wat wel of niet werkt. Vergeet ook je haar niet. Bedenk vooraf of en op welke wijze je je haar wilt stylen.

Betaling en de foto’s
De kosten voor de shoot bedragen dit weekend €95,00. Wij vragen je om contant te betalen.
Wij leveren minimaal 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie op. Wij hebben ook mooie manieren om de foto’s af te drukken of in een album op te leveren.
NB:. Wij gaan de foto’s niet online zetten. Mocht er iets tussen zitten wat een mooie aanvulling zou zijn op ons portfolio, dan overleggen we dat met je. Wij raden het zelf ook af om foto’s online te plaatsen waarop je duidelijk kunt zien dat jij het bent.
Voor inspiratie hebben we hier wat foto’s geplaatst.

Wij hebben er heel veel zin in. Tot snel!
Vera Wapstra en Sjoerd Banga

Studio: 0522-244099
Sjoerd: 06-48757191
Vera: 06-11270760
vera@78a.nl

Adres studio:
Steenwijkerstraatweg 78A
7942 HR Meppel