Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Berdien’s boudoir shoot

Berdien’s boudoir shoot

Met klotsende oksels en een knoop in mijn maag reed ik op 16 oktober naar Meppel. Op naar een boudoir fotoshoot!

Een klein jaar geleden kreeg ik – ik was 34 jaar oud – te horen dat ik borstkanker had. Deze diagnose betekende een zwaar behandeltraject maar ook een flinke dosis wantrouwen naar mijn lichaam (#watflikjemenou?!). Ook moest ik erg wennen aan m’n korte koppie (met dank aan de chemo’s) en de littekens van de operatie. Kortom, mijn zelfvertrouwen kon wel een boost gebruiken dus hoppa, grenzen verleggen en in lingerie voor de camera.

En wat ben ik daar blij mee én trots op! Maar man oh, man wat vond ik het spannend! Sjoerd en Vera hebben me, zowel van tevoren als tijdens de shoot, enorm op mijn gemak gesteld en waanzinnig mooie foto’s gemaakt. Toen Sjoerd me de foto’s van de ‘eerste ronde’ liet zien viel ik van verbazing bijna om. Ben ik dat?! Ik heb zelfs gegrapt dat ik dit elke week wel wilde doen, zo leuk vond ik het. De tijd vloog voorbij en ik heb ervan genoten.

Moe maar voldaan en met meer zelfvertrouwen én een hervonden gevoel van vrouwelijkheid reed ik weer naar huis. Met als kers op de taart prachtige herinneringen in de vorm van supermooie foto’s. Ik kan het iedereen aanraden! @Sjoerd en Vera, volgende week weer? 😉

No Comments

Post a Comment