Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Parijs april 2019

Parijs fotoshoots

Ben je op zoek naar bijzondere foto’s in het romantische Parijs? Dan is dit jouw kans.

Wij reizen in april naar Parijs en nodigen iedereen daar graag uit voor een mooie fotoshoot op diverse locaties in de stad. Wij staan open voor alle ideeën en werken die graag met jullie uit. Denk aan:

  • City glamour shoot
  • Love shoot (voor stellen)
  • Bridal shoot
  • Commerciele fotografie
  • Paris by night shoot

 

Het aanbod is het volgende: Wij zitten van 5 t/m 8 april 2019 in Parijs en doen shoots op 5, 6 en eventueel 7 april. Als je ons daar wilt ontmoeten vragen wij je nu welke dag voor de fotoshoot jouw voorkeur heeft. Er is ook een beperkt aantal avondshoots beschikbaar.

De prijs voor de fotoshoot is €250. Hiervoor krijg je ca. 2 uur fotografie door ons. Iedereen krijgt individuele aandacht, dus je hoeft niet op anderen te wachten of met meerdere mensen op pad te gaan, zoals bij veel andere fotografen het geval is. Daarnaast kennen wij de mooiste plekken van Parijs voor fotografie. Ben je geïnteresseerd in boudoir, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

De kosten van vervoer, eten en drinken zijn voor eigen rekening. Je kunt dan zelf bepalen of je in één dag op en neer gaan met de Thalys of nog beter er een paar dagen in deze fantastische stad aan vast plakt.

Ken je mensen die ook gefotografeerd willen worden in Parijs? Zij kunnen ook meedoen aan deze aanbieding en dan krijg jij een leuke korting.

Wil je een shoot boeken of eerst meer informatie ontvangen, vul dan onderstaand formulier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.