Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Sardinië fotoshoots 2017

Sardinië fotoshoots 2017

Andiamo! Naar het idyllische en sfeervolle Sardinië met haar helderblauwe water en heerlijke, zonnige klimaat voor een fotoshoot. Wil jij ook wel een heel bijzondere en tastbare herinnering overhouden aan je vakantie, ga dan met ons mee op reis naar dit prachtige eiland.

Wij verblijven van 3 oktober tot en met 14 oktober aan de de Costa Smeralda in de buurt van Palau, wat een goede uitvalsbasis is om verschillende fotolocaties te bezoeken. Doordat wij regelmatig naar het buitenland reizen voor fotoshoots en al vaker op Sardinië zijn geweest, brengen wij je naar de mooiste plekken van het eiland en de meest fotogenieke locaties.

Door ons contact met de lokale bevolking kunnen wij je meenemen naar de mooiste fotoshootlocaties die je als toerist niet zo snel zou vinden. Daarom is iedere shoot ook een ervaring die je niet snel zal vergeten en is het vooral supergezellig met zijn allen. Lekker eten in authentieke restaurants,  chillen op het strand, de Costa Smeralda ontdekken en nog een mooie fotoshoot als toetje erbij 🙂

De fotoshoots die wij gaan plannen worden vooral bepaald door de locatie en voor elk hebben wij een aparte pagina gemaakt met meer informatie en voorbeelden. Zo kun je je opgeven voor een shoot aan de prachtige rotskust, een urbex shoot rondom een verlaten kustfort en zelfs een onderwater fotoshoot.

De stijl mag je ook zelf aangeven. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld Glamour, Love shoot, fashion, Trash the dress, boudoir en artistiek naakt.

Lees hier over de belevenissen van Gerdiene tijdens een shoot met ons in Apulië.

Voor overige informatie, zoals tarieven, vluchten, verblijf en meer verwijzen wij jullie naar de pagina met praktische informatie en de pagina over onze uitvalsbasis.
[village_button link=”/aanmelden”]Aanmelden voor een shoot in Sardinië[/village_button]
Alle fotoshootfoto’s op deze pagina zijn door ons gemaakt op de genoemde locaties.