Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Blacklightshoot met Karin

Blacklightshoot met Karin

Ik denk dat een 1,5 jaar geleden ik een keer foto’s van een blacklight foto shoot tegen kwam op facebook. Dit sprak mij wel aan, terwijl ik niet graag op de foto kom (onzeker over mijn postuur). Maar dit is gewoon een vorm van Kunst!! En dan bedoel ik inderdaad Kunst met hoofdletter. Na dit gezien te hebben, heb ik het natuurlijk gelijk geliked. Zo zag ik het steeds vaker meer voorbij komen. En hoe vaker ik het voorbij zag komen hoe meer ik dacht….. dit wil ik ook een keertje doen.

Dit sprak ik ook thuis uit tegen mijn man. Ook hij was het met me eens dat dit inderdaad wel heel erg mooi is. Ook hij is studio 78A op Facebook gaan liken. Hierdoor kwamen we allebei een jaar geleden een superactie tegen. Hierop heb ik actie ondernomen. En de stoute schoenen aangetrokken en contact met Sjoerd en Vera gelegd. Want het leek me wel leuk om mijn man met zo’n mooie foto te verrassen voor zijn verjaardag. Andersom bleek ook mijn man stiekem een afspraak voor me te hebben ingepland. Gelukkig vertelde hij me dat al wel 2 dagen van te voren. Hierom moesten we natuurlijk allemaal heel hard om lachen. Gauw van die 2 afspraken 1 gemaakt. 

2 dagen later ging ik toch wel wat gespannen naar de afspraak. Want tja mijn gevoel was, je weet nooit waar je terecht komt. Bij het aanbellen werd mijn gevoel gelijk weggenomen. Sjoerd kwam me ophalen om naar de plek te gaan, waar de foto’s genomen zouden worden. Hier waren Vera en Joanne al te wachten. Ook van Vera werden er nog super mooie foto’s genomen. Er werd alles aan gedaan om de sfeer zo ontspannen mogelijk te houden. Want vanaf moment 1 voelde ik me op mijn gemak. Het was toch wel een hele fijne sfeer. We hebben veel gelachen. Ik mocht zelf ook aangeven hoever ik wou gaan met uitkleden. (mijn bh mocht aan, maar ook uit). De schildering hebben we ook met zijn allen uitgekozen. Terwijl de super mooie schildering werd aangebracht werd Vera nog verder gefotografeerd. Dit gaf voor mij ook wel een goed gevoel en kon ik bekijken wat me te wachten stond. We hebben heerlijke gesprekken over van alles en nog wat gehad. Toen was het mijn beurt.

Ik werd in allerlei poses gefotografeerd. En ook met allerlei lichtinvallen. Hoe langer we bezig waren hoe nieuwsgieriger ik natuurlijk werd. Dus tussendoor had ik al een paar shots gezien en werd zelfs verliefd op mijn eigen foto’s. toen we klaar waren mocht ik de schildering laten zitten zodat ik het thuis ook aan mijn man kon laten zien. Maar ja het was natuurlijk black light painting, dus het zag er zonder black light heel anders uit. Dus hij had nog steeds geen idee. Maar ja het vervelendste kwam nu. 

WACHTEN en jeetje wat duurt wachten lang………. Maar toen het resultaat eindelijk binnen was, wat heb ik toen genoten. Nogmaals ik ga helemaal niet graag op de foto, maar dit mocht de hele wereld zien. Want wat zijn ze mooi geworden. Voor mijn eigen verjaardag heb ik 2 mooie foto’s op aluminium gekregen van mijn man en zoon. Deze hangen nu in huis. Ik kan met trots zeggen ik heb kunst van mezelf aan de muur hangen. En dat terwijl ik geen kunstenaar of fotomodel ben. Nogmaals bedankt Sjoerd, Vera en …… voor de geweldige ervaring die eigenlijk iedere vrouw verdient. Want ze weten hoe ze je gerust moeten stellen, speciaal laten voelen en de mooiste uit je naar je boven te halen. Jullie weten niet hoe blij jullie me hiermee hebben gemaakt met deze ervaring!

Groetjes,

Karin Louissen

No Comments

Post a Comment