Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Blacklight en bodyscape info

In het weekend van 8 t/m 10 december 2017 richten wij een bijzondere locatie in voor een Blacklight en bodyscape shoot. Voor de shoot zal op verschillende plekken in het gebouw het apparatuur al klaar staan, zodat we vrijwel meteen aan het werk kunnen.

Er is een speciale kamer waar je je rustig kunt voorbereiden voor de shoot. Wij nemen daar even met je door wat we gaan doen. We lopen alle mogelijkheden door en op basis daarvan kun je aangeven welke scenes je het mooist vindt om te doen. Vervolgens nemen wij ongeveer 45 tot maximaal 60 minuten de tijd voor de shoot. De fotografie wordt door Sjoerd gedaan en Vera assisteert.

Wij ontvangen jullie op de locatie in Kolderveen en niet bij onze studio in Meppel. Als je het terrein oprijdt dan zie je een trap die leidt naar een dubbele deur met de letters KiK er op. Je kunt voor de trap parkeren (achter onze auto, een Nissan Primera). Mocht je het niet kunnen vinden of wat later komen, laat het ons even weten via 1 van onze mobiele nummers.

 

Zwangerschap bodyscape

Bedekt naakt tegen muur

Over de locatie en het goede doel

De fotolocatie is een voormalige zuivelfabriek in Kolderveen. Het pand wordt gebruikt door stichting KIK (Kunst in Kolderveen). KIK is een woon- en werkplaats voor nationale en internationale kunstenaars. Deze kunstenaars worden op basis van een projectvoorstel uitgenodigd om deel te nemen aan het Artist in Residence (AIR) programma. Daarnaast organiseert KIK thematentoonstellingen van de betreffende gastkunstenaars, workshops en lezingen. Een deel van de opbrengst van deze shoot zal naar stichting KIK gaan, zodat zij hun projecten kunnen realiseren.

 

Tips voor de shoot

Voor een fotoshoot is het belangrijk dat je kleding aantrekt die lekker beslist niet strak zit en waar je je prettig in voelt (een joggingpak is ideaal). Draag geen kleding die afdrukken op de huid achterlaat. Bij voorkeur draag je geen bh als je naar ons toe komt. Ook geen strakke slip, sokken of spijkerbroek dragen. Het kan soms een half tot heel uur duren voordat afdrukken verdwijnen.

Neem vooral ook iets mee wat je snel aan/uit kunt trekken tussen de verschillende scènes in. Denk aan een badjas die je lekker warm houdt en pantoffels/slippers waar je gemakkelijk in en uit kunt stappen. Wij zorgen zelf voor een fleecedeken.

Neem voor een bodyscape ook zelf je eigen make-up mee. Wij gaan zelf vaak voor de ‘naturel look’, maar een opvallende lipstick kan goed werken bij bepaalde scenes. Voor een blacklight shoot is make-up niet nodig. Een washandje en handdoek zijn wel handig om ter plekke alvast wat van de bodypaint te verwijderen.

Vergeet ook je haar niet. Voor deze stijl hoeft het niet opvallend mooi opgemaakt te zijn, maar het helpt als je zelf wat kunt stylen en variëren.

Hoge hakken ook meenemen. Die werken vaak ook goed bij staande poses.

Er zijn 2 bluetooth speakers zodat je je eigen playlist kunt afspelen tijdens de shoot

Thuis zou je alvast wat poses voor de spiegel kunnen uitproberen om te zien hoe dat er uit ziet.

Naakt detail liggend op tafel

Betaling en de foto’s

De kosten voor de shoot bedragen €75,00. Wij vragen jullie om contant te betalen.

Wij leveren minimaal 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie op. Wij hebben ook mooie manieren om de foto’s af te drukken of in een album op te leveren.

N.B. Wij gaan de foto’s niet online zetten. Mocht er iets tussen zitten wat een mooie aanvulling zou zijn op ons portfolio dan overleggen we dat met je. Wij raden het zelf ook af om foto’s online te plaatsen waarop je duidelijk kunt zien dat jij het bent.

Mogelijkheden

Voor de shoot nemen wij alle mogelijkheden met je door. Je kunt dan aangeven welke je graag zou willen doen. Enkele voorbeelden:

 • Zwarte achtergrond bodyscape staand, liggend, zittend
 • Zwarte achtergrond bodyscape details (op tafels)
 • Bodyscape details met olie/water op huid
 • Bodyscape glitters
 • Bodyscape met bloem (tegen meerprijs i.v.m. opruimen)
 • Rookmachine
 • Beamerprojectie
 • Zwarte schmink
 • Naakt mooie muur in kelder
 • Naakt zichtbaar grote ruimte
 • Naakt zichtbaar kelders

Wij laten ter plekke voorbeelden zien van deze mogelijkheden. Voor inspiratie kun je deze website bekijken, echter staan hier niet alle bovengenoemde mogelijkheden op:
Portfolio naakt
Bodyscape actie pagina

Wij hebben er heel veel zin in. Tot snel,

Vera Wapstra en Sjoerd Banga

Studio: 0522-244099
Sjoerd: 06-48757191
sjoerd@banganimation.nl

Adres van de fotolocatie:
Stichting KIK
Kolderveen 26
7948 NJ Nijeveen

Adres van onze studio (hier vindt NIET de shoot plaats):
Up North
Steenwijkerstraatweg 78A
7942 HR Meppel

Blacklight foto

Bodyscape en rookmachine

Blacklight shoot met blacklight lampen op de achtergrond

Beamerprojectie

 

Blacklight shoot

 

Naakt met glitters

Bodyscape liggend tegen zwarte achtergrond

Naakt met bloem

Naakt met parelkettingen

Blacklight shoot