Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Wintershoots behind the scenes

Wintershoots behind the scenes

Sneeuw…..  Sneeuw???  Sneeuw!!!!!!!

Zo galmde het vorige week vrijdag door onze studio. Sneeuw! Sneeuwshoots! Jaaaa!

Hoelang geleden was dit ook alweer? Sjoerd droomt nog wel eens weg bij de herinneringen aan vroeger; ieder jaar schaatsen, ieder jaar sneeuw en niet voor een paar dagen, maar weken, soms maanden. Sjoerd is al over de 50 namelijk….

Vera denkt dan vooral aan Frozen, Ice Age, wintersport en sneeuwballen gevecht. Vera is nog maar net voorbij de 20….

Om deze kans niet aan ons voorbij te laten gaan was de beslissing snel genomen. We gaan wintershoots organiseren. Meteen op zondagochtend rond 6 uur de neus naar buiten gestoken en er lag inderdaad sneeuw! 

Danja wordt die zondag ook wakker van de piepjes op haar mobiele telefoon. 6 Uur in de ochtend… waar ben ik aan begonnen, denkt ze. Danja is 15 jaar, maar staat toch op om de barre tocht te ondernemen naar Studio 78A. Midden op de Steenwijkerstraatweg, in het donker, in de sneeuw, belicht door de lantaarnpalen, en de eerste foto is gemaakt. Vervolgens richting Doosje, voor meer foto’s in de natuur. 

De volgende dag, als de sneeuw nog steeds uit de lucht komt vallen, zijn Pony Siepie en Tinker Daisy aan de beurt. Gelukkig niet zo vroeg dit keer. Ondanks een gevoelstemperatuur van -15, genieten niet alleen wij, maar ook de paarden van dit winterse weer. Aan het eind van de shoot mochten ze nog even heerlijk galopperen door het magische witte landschap, sprookjesachtig!

Na twee dagen stopte het helaas met sneeuwen, maar de wereld had inmiddels al een mooie witte deken. Dus nog genoeg reden om nog meer winterse shoots te doen. Marleen, ons volgende slachtoffer :), geeft ons volledig de vrije hand en laat zich meerdere malen door ons onder de sneeuw gooien voor een winters effect. Lol…. Maar ook mystieke foto’s tijdens de zonsondergang gemaakt. Sinje en Melissa (moeder en dochter) zorgde voor veel plezier en een muzikaal tintje tijdens hun wintershoot. 

Wat hebben we genoten deze week. Wat een feest. Nu wachten op de volgende keer….

No Comments

Post a Comment