Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Urbex shoot

Urbex fotoshoot

Urbex (Urban Exploration) staat voor fotograferen in of rondom verlaten gebouwen waar soms nog grote delen van het interieur zijn achtergelaten. Het verlaten kustfort is een geweldige locatie voor een Urbex-style fotoshoot. Na het parkeren van de auto’s is het nog geen 10 minuten hiken voordat je bij het complex bent. De locatie eromheen biedt ook hele mooie mogelijkheden. Verroeste deuren, verweerde muren, tunnels, noem maar. Onze eerste fotoshoot op Sardinië vond plaats op deze verlaten plek die overigens een prachtig uitzicht biedt op de omringende kust.

Je kunt hier een glamour-achtige shoot doen, maar ook een love shoot of boudoir. Ook een naaktshoot is hier geen probleem omdat het een ruim complex is, afgelegen en erg rustig. Voor de shoot neem je verschillende setjes kleding me (lingerie voor boudoir), maar ook kleding om je warm te houden. Vanwege de wind kan het soms koel zijn.

Qua apparatuur maken wij ook gebruik van draadloze flitsers om donkere ruimtes te belichten en te spelen met silhouetten.
[village_button link=”/aanmelden”]Aanmelden voor een shoot in Sardinië[/village_button]
Indien anders vermeld zijn alle onderstaande foto’s op deze plek door ons genomen.

 

Bovenstaande foto is van een boudoirshoot die wij in Le Marche (Italië) hebben gedaan.