Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Danja

Fotoshoot met Danja

Danja

Normaal zou ik zoiets echt nooit doen.

Mijn naam is Danja, ik ben 15 jaar oud en via mijn moeder heb ik Sjoerd en Vera leren kennen. Zo nu en dan help ik ze in hun studio. Ze vroegen mij of ik het leuk vond om eens een fotoshoot te doen. Dat leek mij natuurlijk spannend, maar ik had er wel echt superveel zin in! 

Toen ik aankwam bij de studio voelde het best wel onwennig. Ik had namelijk nog nooit eerder een fotoshoot gedaan. Als bijvoorbeeld vriendinnen foto’s van me maken vind ik dat nooit echt leuk…. Maar bij een echte fotoshoot is alles anders. Eerst was het allemaal een beetje gek, maar al heel snel voelde ik me meer op mijn gemak. Het werd steeds leuker en ik kreeg de smaak echt te pakken! 🙂

Urban fotoshoot zwart-wit

We begonnen met wat gemakkelijke poses bij een pilaar. Beetje staan, beetje zitten….. Het was fijn om zo te beginnen.

Toen hebben we wat foto’s gemaak met van die grote lampen. Ik was echt het middelpunt haha. Een paar keer gewisseld van kleding. 

Urban fotoshoot relaxed

Dirt & Rubble

Na een tijdje ging ik op de grond liggen, wat zorgde voor zwarte vegen. Dat ziet er echt heel cool uit op de foto’s! Zo werd ik steeds viezer en werkten we langzaam naar de “dirt and rubble” foto’s toe.

Model fotoshoot liggend

Aan het eind hebben we buiten de dirt en rubble foto’s gedaan. Lekker met water en modder smeren. Ik vond dit echt superleuk om te doen. Helemaal vies worden en de foto’s zijn echt mooi geworden. Ik vind het zo leuk dat ik dit heb gedaan, want normaal zou ik zoiets echt nooit doen.

Het was een ontzettend leuke dag en een super leuke ervaring!

Danja

Wil je ook een niet standaard fotoshoot bij Studio 78A? Laat het ons dan weten via onze contact-pagina.

No Comments

Post a Comment