Floep!
Bezoekadres:
Steenwijkstraatweg 78A, Meppel
Contactgegevens:
- Mobiel Sjoerd: +31648757191
- Mobiel Vera: +31611270760
- Email: info@78a.nl
Je vindt ons ook op social media
Follow us

Avondshoot en regen met Bonita

Avondshoot en regen met Bonita

Ik zag op de facebookgroep: Shot by Banganimation een oproep staan voor een fotoshoot in de regen. Iets wat mij super gaaf leek, maar aan de andere niet iets wat ik zou kunnen voor mijn gevoel. Na een tijd denken en piekeren toch een mail gestuurd en ervoor gegaan.

Het zou pas na een uurtje of tien gaan regenen dus hadden Sjoerd, Vera en ik rond half tien afgesproken om het één en ander door te nemen. Helaas was de kans dat het nog zou gaan regenen heel klein, maar zijn alsnog met z’n drieën naar een natuurgebied gereden om foto’s te maken. Het stille water zag er prachtig uit(en was gelukkig ook nog heel aangenaam qua temperatuur) Sjoerd en Vera stelden mij erg op mijn gemak waardoor mijn onzekerheid een stuk minder werd.

Toen ik de eerste foto’s zag, was ik helemaal verbaasd. Zo mooi! Het licht, de omgeving en zelfs mezelf. Aangezien ik geen idee had of wat ik deed goed was, was het extra tof om af en toe een foto terug te zien. Hoe langer we bezig waren, hoe gemakkelijker en relaxter het ging.

Nadat we bij het meer klaar waren, zijn we terug naar de studio gegaan. Omdat het eigenlijk zo lekker ging wilden we buiten bij de studio nog een paar foto’s maken. Helaas was het nog steeds niet gaan regenen, maar daar werd de sfeer en locatie niet minder door. Met een muziekje op de achtergrond en hier en daar een auto die we moesten ontwijken, voelden we elkaar steeds beter aan. Voor mij was het echt een super gave ervaring! Helemaal toen het, ook al was het maar voor 2 minuten, toch nog even ging regenen.

Ik had echt geen idee dat ik zo op een foto kon staan. Alsof je iemand anders op de foto ziet en je dan in je hoofd gaat realiseren dat je dat toch echt zelf bent. Ik ben trots op mezelf omdat ik dit gedaan heb en nog veel trotser op het resultaat. Nogmaals super bedankt voor deze ervaring, de foto’s en het gezelschap. Door jou heb ik weer een hele andere kant van mezelf ontdekt!

Groetjes Bonita Ruizenaar

No Comments

Post a Comment